Good Night Vitamins

Нова формула за безпроблемно заспиване и непробуден сън!
Vital Gummy Good Night Vitamins Мелатонин

Пектин

За разлика от повечето други желирани бонбони(таблетки) на пазара, които се правят с желатин, Vital Gummy ACV Gummies се прави с пектин. Той е вид уникални фибри, което се намира в плодовете и зеленчуците. Не съдържа почти никакви калории. Изполва се като силно желиращо средство, използвано за сгъстяване на конфитюри и желе.

Пектин:

Подобрява нивата на кръвната захар и холестерола в кръвта. Спомага за поддържане на здравословното тегло, както и за добра чревна флора и здрава храносмилателна система.

Витамин B-6

Пиридоксинът или витамин В-6 е важна част от групата витамини В. Подобно на други витамини от група В, пиридоксинът помага на тялото ви да обработва енергия и това хранително вещество също участва в различни сърдечно-съдови, неврологични и репродуктивни функции.

Защо харесваме Витамин B-6:

Установено е, че намалява косопада, особено в случаите на алопеция, има силни доказателства в полза на този витамин, че подобрява косата. Проучванията показват ускорен растеж на косата, по-плътна структура и повишена гладкост.

Витамин B-6

Пиридоксинът или витамин В-6 е важна част от групата витамини В. Подобно на други витамини от група В, пиридоксинът помага на тялото ви да обработва енергия и това хранително вещество също участва в различни сърдечно-съдови, неврологични и репродуктивни функции.

Защо харесваме Витамин B-6:

Витамин В-6 е коензим, който участва в над 100 ензимни процеси в тялото ви. Това хранително вещество помага главно на вашите протеини да се метаболизират правилно. Без достатъчно витамин В-6, жизненоважните ви протеини могат да действат бавно или да изгорят твърде бързо. Той подобрява цялостното ви здраве и благосъстояние, като помага на метаболитните процеси да протичат гладко.

Пасифлора (Passiflora Incarmenta)

Пасифлора е една от най-популярните и древни билки в традиционна медицина, използвана при наличие на стрес и тревожност. Тя действа едновременно успокояващо, седативно и анксиолитично, т.е. премахва напрежението, безпокойството и стреса и допринася за здравословния сън.

Защо харесваме Пасифлора:

Проучванията показват, че може да помогне за облекчаване на безсънието и тревожността. Пасифлората повишава нивото на гама-аминомаслена киселина (GABA) в мозъка ви. Това съединение намалява мозъчната активност, което може да ви помогне да се отпуснете и да спите по -добре.

Мелатонин

Мелатонинът често се нарича хормон на съня, се произвежда от епифизата в мозъка ви и отговаря главно за регулиране на циркадния ритъм на тялото ви, за да управлява естествения ви цикъл на сънят.

Защо харесваме Мелатонин:

Проучванията показват, че мелатонинът може да удължи времетрането на сънят, да съкрати времето, необходимо за заспиване и да подобри качеството на съня както при деца така и при възрастни.

ЗАЩО VITAL GUMMY?

100% НАТУРАЛНИ

Създадени с най-качествените съставки от природата

БЕЗ АЛЕРГЕНИ И АДИТИВИ

Фокусираме се върху супер съставките и изключваме, всичко вредно и ненужно.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ СЪСТАВКИ

Използваме само съставки с научно доказана ефективност.

ОТГОВОРНОСТ И ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ

Нашите продукти не са тествани върху животни.

ОДОБРЕНИ от БАБХ

Съответстват на всички български и европейски изисквания за качество и безопасност!

НАД 4500 КЛИЕНТИ

Доволни клиенти, които ни се довериха

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 60 ЛВ.

100% ГАРАНЦИЯ НА ПАРИТЕ

НАД 3000+ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Количка
Scroll to Top