УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

100 процента сигурност за вашата поръчка с гаранцията на Vital Gummy
Условия за връщане. Гаранция Vital Gummy

VITAL GUMMY ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Както всичко друго, воденето на здравословен начин на живот е процес. Въпреки, че не обещаваме вълшебно хапче, което решава всички проблеми с косата, теглото, и съня. Ние сме уверени, че с поне 90 дни продължителна употреба, ще започнете да виждате солидни резултати и смеем да твърдим, че хората ще почнат да ви задават въпроси, каква е вашата тайна?! 😍
Ние предлагаме ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ за всички наши продукти, когато закупите за 3 или 6 месечна употреба, като трябва да използвате добавката според указанията в продължение на поне 90 дни.
Връщанията се приемат 90 дни след датата на покупката, до 120 дни от датата на доставка на поръчка ви. Възстановяваме цялата стойност на закупените от вас продукти.
Важно е да ЗАПАЗИТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ (дори ако са празни) и да ги върнете, за да имате право на възстановяване. Максималният брой опаковки, които можете да върнете, е 6.
Трябва да предоставите като доказателство преди/след снимки в края на всеки месец употреба от продукта!
Стойността на доставката не се възстановява и разходите по връщането са ваша отговорност.
Ето какво голямо доверие имаме в нашите формули!
Моля, обърнете внимание, че гаранцията на Vital Gummy важи за покупки, направени през сайта vitalgummy.com. Ако сте закупили наши продукти през оторизирани търговци на дребно или партньори на трети страни, ще трябва да се свържете директно с тях за повече информация за политиката за връщане.

СТАНДАРТНА ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Ако не сте 100% доволни от покупката си, можете да върнете неотворен продукт до 60 дни от датата на получаване на поръчката от куриерската фирма, в случай, че не е спазен този срок гаранцията не важи.

За целта трябва да ни изпратите уведомителен имейл до [email protected] с попълнен формуляр за връщане изтеглен от ТУК, в който описвате причините за връщане, точния брой на поръчаните продукти, сумата на тяхната стойност, както и да посочите лична банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата за продуктите.

Ако срока по стандартната гаранция е спазен, трябва да изпратите с куриерска фирма ЕКОНТ, за ваша сметка, БЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ до адреса посочен във формуляра за връщане, всички опаковки от закупените от вас продукти, за които искате да ви бъдат възстановени парите. Vital Gummy изплаща суми за върната поръчка само по банков път.

След като получим продукта (продуктите) обратно, той (те) подлежи на инспекция, и ако горните условия не са спазени дори, и да е спазен срокът по-горе, за съжаление правото на гаранция се анулира.
При случай че всичко е наред с върнатите продукти, сумата, която сте заплатили ще бъде възстановена по подадена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок. Тази гаранция не важи при направена повторна поръчка от един и същи КЛИЕНТ.

Накратко, какво трябва да направите, ако искате да върнете продукт, който отговаря на горепосочените условия? Необходимо е да:

  1. Да се уверите, че продуктът, който желаете да върнете отговаря на условията за връщане
  2. Попълните формуляр за връщане – свалете от ТУК
  3. Изпратите формуляра на нашия email: [email protected]
  4. Да изпратите продукта към нас – куриерските разходи са за Ваша сметка

При случай че всичко е наред с върнатия продукт, сумата, която сте заплатили ще бъде възстановена по подадена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок.

ЗАМЯНА (ако е приложимо)

Заменяме продукти с дефекти или механични повреди, възникнали по време на транспорта, САМО след представяне на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случай на видима повреда на пратката в момента на нейното предаване се изготвя (в два еднообразни екземпляра) констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. Ако искате да подмените повреден продукт, изпратете ни email на [email protected] и ние ще се погрижим за останалото.

СРОК НА ГОДНОСТ

Моля, обърнете внимание, че всички продукти се продават с минимален срок на годност 6 месеца, очакваме клиентите да използват продуктите в рамките на това време. Продукти, които са закупени повече от 6 месеца и при вероятност на срока на годност да изтича, клиентите нямат право да искат замяна или възстановяване на пари.

РАЗПРОДАЖБИ

Поръчки направени по време на Черен Петък, Cyber Monday, тотални разпродажби ще могат да бъдат върнати до 15 дни от доставката от куриер! Върнатите продукти трябва да са в същото състояние като при доставката – без увредена опаковката, без следи от употреба, драскотини или удари по самия продукт. Куриерските разходи за връщане са за сметка на подател.

ЗАЩО VITAL GUMMY?

100% НАТУРАЛНИ

Създадени с най-качествените съставки от природата

БЕЗ АЛЕРГЕНИ И АДИТИВИ

Фокусираме се върху супер съставките и изключваме, всичко вредно и ненужно.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ СЪСТАВКИ

Използваме само съставки с научно доказана ефективност.

ОТГОВОРНОСТ И ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ

Нашите продукти не са тествани върху животни.

ОДОБРЕНИ от БАБХ

Съответстват на всички български и европейски изисквания за качество и безопасност!

НАД 4500 КЛИЕНТИ

Доволни клиенти, които ни се довериха

VITAL GUMMY ГАРАНЦИЯ

Опитайте VITAL GUMMY за 3 месеца без риск с нашата гаранция за връщане на парите

(3 месеца, защото толкова време може да отнеме да видите резултатите)

6 храни за подхранване и поддържане на здрава коса

ПОСЛЕДВАЙTE НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Публикувайте в Инстаграм или Фейсбук ваши снимки с любимия ви продукт, като използвате #vitalgummyresults или @vitalgummy, така ще имате шанс да бъдете представени в някои от нашите страници и да спечелите безплатни продукти от Vital Gummy.

hair vitamins клиент
hair vitamins клиент
ябълков оцет
Количка
Scroll to Top