ACV

Формула за здравословно регулиране на килограми, намаляване на апетита и справяне с подутото коремче!
vital gummy acv gummies ябълков оцет желирани бонбони

Пектин

За разлика от повечето други желирани бонбони(таблетки) на пазара, които се правят с желатин, Vital Gummy ACV Gummies се прави с пектин. Той е вид уникални фибри, което се намира в плодовете и зеленчуците. Не съдържа почти никакви калории. Изполва се като силно желиращо средство, използвано за сгъстяване на конфитюри и желе.

Пектин:

Подобрява нивата на кръвната захар и холестерола в кръвта. Спомага за поддържане на здравословното тегло, както и за добра чревна флора и здрава храносмилателна система.

Фолиева Киселина (Витамин B-9)

Витамин В-9, известен също като фолиева киселина или фолат, е критичен компонент на витаминния комплекс В, който регулира производството на енергия в организма. Фолиевата киселина намалява риска от вродени състояния и може да предотврати депресия и шизофрения.

Защо харесваме Фолиева Киселина:

Фолиевата киселина играе важна роля за произвеждането на нуклеинови киселини (ДНК и РНК), както и за клетъчното делене. Витамин В9 е необходим и за оползотворяването на въглехидрати и аминокиселини. Той е от особено значение и със свойството си да пренася желязо-съдържащи протеини в организма като спомага за формирането на червени кръвни телца.

Витамин B-12

Витамин В-12 (кобаламин) е един от най-важните компоненти на витамин В групата за здраве и благополучие. Това хранително вещество предотвратява остеопороза, вродени дефекти, дегенерация на макулата и умора.

Защо харесваме Витамин B-12:

Тялото ви разчита на ефективното преобразуване на въглехидратите в глюкоза – източник на “гориво” за целия организъм, за да се осъществи всичко това е нужен Витамин В12. Той позволява на тялото да преобразува мастните киселини в енергия.

Ябълков оцет на прах

Ябълковият оцет помага за контролиране на телесното тегло като ограничава апетита и увеличава усещането за пълнота на стомаха. Чудесен източник на пробиотици, които играят важна роля за добре работеща храносмилателна система.

Защо харесваме Ябълков оцет:

Ябълковият оцет може да допринесе за регулиране на тегло, като насърчава ситостта, понижава кръвната захар и намалява нивата на инсулин.

Нар

Чудотворното действие на нара е познато на лечителите още от Древността. Той е страхотно допълнение към всяка диета. Защото засища глада и утолява жаждата. Нарът е като бомба с витамини за всеки сезон от годината. Съдържа големи количества витамин С, В6, В12 и Е. Нарът също така е богат на магнезий, калций, желязо и калий.

Защо харесваме Нар:

Освен, че е пълен с полезни вещества (витамини и минерали), нара спомага за невероятния вкус на Vital Gumy ACV.

Цвекло

Цвеклото е популярна суперхрана, която е богата на фибри, витамини и минерали. Това е една от суперхраните позната с полезните си свойства от векове.

Защо харесваме цвекло:

Допринася за чудесния вкус на Vital Gummy АCV, на който се радват всички наши клиенти.

ЗАЩО VITAL GUMMY?

100% НАТУРАЛНИ

Създадени с най-качествените съставки от природата

БЕЗ АЛЕРГЕНИ И АДИТИВИ

Фокусираме се върху супер съставките и изключваме, всичко вредно и ненужно.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ СЪСТАВКИ

Използваме само съставки с научно доказана ефективност.

ОТГОВОРНОСТ И ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ

Нашите продукти не са тествани върху животни.

ОДОБРЕНИ от БАБХ

Съответстват на всички български и европейски изисквания за качество и безопасност!

НАД 4500 КЛИЕНТИ

Доволни клиенти, които ни се довериха

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 60 ЛВ.

100% ГАРАНЦИЯ НА ПАРИТЕ

НАД 3000+ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Количка
Scroll to Top